Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет - заслужава ли си тази кола?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Използвам темата на колегата,понеже става въпрос за Ку 4 и че мотора на тази бил сменян с нов. Интересува ме някой знае ли защо в тази кола се слагат три различни поне на външен вид мотора и каква точно е разликата при версиите,доколкото знам има 186 и 190 к.с. Снимките съм ги взел от нета и са на истински 155 Ку 4,но надписите по всмукателя и на капака на мотора са на различни места. Доколкото забелязвам мотора на колата която иска да купува е като на втората снимка. Ако някой има инфо нека сподели тук. Благодаря предварително.
    Attached Files
    Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
    Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
    Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
    sigpic

Comment

Заслужава си отвсякъде стига да можеш да си го позволиш.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от forza_italia Покажи съобщение
        Използвам темата на колегата,понеже става въпрос за Ку 4 и че мотора на тази бил сменян с нов. Интересува ме някой знае ли защо в тази кола се слагат три различни поне на външен вид мотора и каква точно е разликата при версиите,доколкото знам има 186 и 190 к.с. Снимките съм ги взел от нета и са на истински 155 Ку 4,но надписите по всмукателя и на капака на мотора са на различни места. Доколкото забелязвам мотора на колата която иска да купува е като на втората снимка. Ако някой има инфо нека сподели тук. Благодаря предварително.
        Просто липсва капака върху свещите, с логото. Отдолу личат отворите с резбите. Инак е звяр... от доброто старо време...
        sigpic
        Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

+ 1 колега!
          Audi A6 3.0 TDI
          Infiniti FX35

Comment

Първоначално публикувано от forza_italia Покажи съобщение
            И трите мотора от снимките...са еднакви...
            къде намираш разлика!?
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

е на 1 вата снимка липсва надписа TURBO 16 V на всмукателния колектор!!

може и да е стокова
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение

може и да е стокова
                От рано си замаглил....надпис има, но е на капака дето закрива свещите...

---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:13 ----------

...а на 2-снимка е леко поразглобен мотора...
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение

може и да е стокова
                  155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4